Due korang berapa haribulan ?

Hai mommies! Ada ke moms kat sini due bulan 3 tapi dah deliver ataupun belum deliver lagi? Sy dah masuk 38w 3d, masih memujuk baby keluar 🥹 Firstime mom ni kadang kadang byk overrhink kalau boleh taknak lebih due #firstmom #bantujawab #ingintahu #bantusharing 🥹

2 Các câu trả lời

31 /3🤣 tapi dah start cakap dengan baby keluar 37w tau hahaha sampai suami marah ... anak belum keluar dah mengarah dia .. semoga semua ibu2 yang bakal melahirkan sihat 🤲🏼 dipermudahkan urusan bersalin, senang bukaan , anak keluar sihat 🥰🥰

7mo trước

hahahaha sama mcm saya 😂 dari 37weeks dah memujuk baby suruh keluar sebab kitanya tok menyabor nk jumpa dia tapi skarang nk masuk 39weeks pun takda tanda lagi 🥲 Semoga begitu la kan, semoga dipermudahkan urusan bersalin untuk ibu ibu bakal bersalin nanti 🥹

Same here. Belum tanda lg. Bila la baby nk kua ni 🥲. Nk pujuk cane sis? Sy rasa mcm baby xnk dgr ckp ibu je ni 😂😂. Mcm instinct tu rasa x sampai kt baby.. hanya doa je la biar kua awal

7mo trước

hahahahaha kan 😂 pujuk ii mcm baby taknak dgr 😭 sy selalu pujuk baca surah ar rahman sampai ayat 4 gosok perut atas ke bawah lepastu borak ii ajak keluar jumpa mama papa tapi masih menunggu tanda 😂😂