Due 29/8 tapi baby xnak kluar lg ni😣

Dah nk masuk 41weeks tp xberanak lg ni..normal ke?dah exercise macam2…kadang bila ada yg tanya bila nk deliver jd stress plak..dari xrisau jd pk mcm2 plak.. #firstmom #firstbaby

1 Trả lời

saya pun overdue,ptt 27/8..3/9 serah diri,skg ni tengah masuk belon...tunggu belon ni jatuh atau doktor cabut .cek jalan..x tau apa next progress plk ni... duduk kt hospital ni pn stress..kiri kanan semua da tukar org...sy je masih di sini..

2y trước

alhamdulillah ...sy masih menunggu bukaan...skg baru 4cm.. stress jgk duduk hospital ni lama2... doakan sy ye sis...tahniah dan selamat berpantang