Alhamdullillah

37w 3d baby deliver😍😍.. good luck to u all. Im happy mom. Baby induce sbb air ketuban dah sikit. Alhamdullillah beranak normal walaupun lama dlm LR.

Alhamdullillah
23 Các câu trả lời

Sama jugak, 37w1d induce 2x. Air kurang and baby kecik sangat. 2.16kg je. Alhamdulillah keluar baby boy yang handsome tapi kena tahan ward sebab ketuban pecah awal. Baby lahir lewat malam. Takut ada infection. Doakan baby 1st saya bebas dari kuman dan cepat keluar ya

Tahniah sis.selamat berpantang 😇. Tgk dri tepi comel jer bby😘 jadi xsabar pulak sy tggu my second bby ni🥰37w4d dh... Doakan urusan sy dlm proses bersalin dgn lancar ya🙏

alhamdulillah tahniah. selamat berpantang. doakan kami yang bakal bersalin dipermudahkan selamat sihat semuanya juga. geramnya tengok baby comel bambam ja 😍

awwwww tengok dari tepi pun dah tahu comel, awww comelnyeee!! 🥰😍selamat berpantang sis, doakan saya dapat first baby 🥹, aminnn

Alhamdulillah..tahniah sis..🥹 saya tgh menunggu hari juga ni skrang 38 weeks ..minta doa dari semua ya🥺

Air ketuban tingaal berapa before induce? Selamat berpantang mommy! ❤️

wahh tahniah sis.brpa kg baby girl tu ?

2y trước

alhamdulilah bambam elok

Alhamdulillah tahniah mommy, selamat berpantang♥️♥️♥️

lebat nya rambut geram tengok.. tahniah ya 😍

tahniah sis. slmt berpantang 🤲🎉🎉🎉