VITAMIN OR SUPPLEMENT YANG BAIK WAKTU HAMIL

Hai mommies ad cadangan utk sy mgmbil vit or supp yang baik waktu hamil ni .. vit n sup jenis apaa dan fungsi nya.. sy baru 8 weeks pregnant... harap mommies smue dlm ni sudi bantu saya , tq mommies sudi share n bantu saya jasa anda hanya Allah y bls ...#bantusharing #firstbaby #1stimemom

2 Các câu trả lời

hai, untuk supplement dan vitamin sila dapatkan nasihat doktor. kadang dari pemakanan seharian pun dah lebih dr cukup jd tk perlu makan supplement/vitamin tambahan. mcm membazir lah beli vitamin/supplement, tapi dibuang sbb badan dh serap yg secukupnya dr pemakanan seharian.

3y trước

Thank youu mommiess utk pesanan

Saya makan Vit drpd klinik: sekarang dah 3 supplemen kena mkn yg klinik prescribed, asid folic memang doc recommend sbb sy dah beli sendiri sejak TTC. Vit C beli sendiri sblm hamil masa kes c19 mencanak naik, tak habis lg sbb sy mkn kadang2 je.