patut pergi hospital or tunggu turun tanda2?

hai mommie2.. saya dah 39 weeks 4 day , belum ada tanda bersalin cume 3 hari lepas saya ada sakit perut yg mcm senggugut dri pukul 1 pagi sampai pukul 4 pagi , sakit tu hilang selepas saya pergi toilet n buang air besar.. lega terus pastu dah takde sakit sakit lagi. harini pulak rasa sakit sgt perut rasa mcm pedih2 kt atas perot ,, ini salah satu tanda bersalin ke? saya dah cuba makan sbb ingatkan sakit perut lapar , tp sakit tu tk ilang juga .. saya mengandung first baby so kurang pengetahuan ?..

14 Các câu trả lời

Better g hspital sis, lau xde pape dktr bg blik, tkt jln dh bukak.

Kalau sakit sangat better sis pergi check hospital

Sy pn ade rse cmtu sis tp xde keluar tnde..

Better pergi hosp terus sis..