Belum ada rezeki, 9 bulan kahwin..

Hai mommie, saje nak luahkan normal ke ada masa terasa sedih sgt bila belum dikurniakan rezeki. Bila tgk org yg baru kahwin da lekat. Most of the time okey aje happy tgk semua, ada masa mcm harini sedih sgt. Btw saya baru 9 bulan kahwin, tau masih awal. Saya period teratur aje tetiap bulan. Saya faham Allah akan bg rezeki tepat pada waktunya. Ada nasihat/tips utk hilangkan sedih ni? 🫶🏻#bantusharing #TTC #cubaanhamil

44 Các câu trả lời

jgn sedih ya.. semoga Allah bgi zuriat secepat yg mungkin utk awk.. amin 🤲 sy ttc 3tahun.. bila dah mgndung ni terasa 3tahun tu x rasa apa.. sbb Allah nk sy betul2 bersedia dari segi mental mungkin.. jgn sedih ya 😊

kawan sayang 9tahun baru Allah bagi rezeki anak, ingat dlm mendirikan rumah tangga bkn soal anak tapi ibadah yg pertama, anak adalah bonus jika Allah bagi rezeki awal atau lambat, yg penting jgn putus berdoa dan usaha

Enjoy aje sis fasa berdua ni.. saya kawin hampir nak masuk setahun baru lekat.. kalau asyik stress, sedih pun benda tu x jadi tau.. kena relax2 santai2.. dah preggy pun rase tak puas berdua dgn suami☺️☺️

xpe sis... pham je.. sbb period tratur kn.. so kte mcm wondering npe x preggy lg.. advice sye, track waktu subur gne opk.. klu gne apps kdg2 lari jgak waktu subur tu.. slain tu, mke sure hsband pn shat jgak ye..

Takpe sis, saya fhm. 9 bulan pd org yg tak menanti, mmg rasa sekejap. Tp 9 bulan pd org yg menanti, akan rasa lama. Semoga ada rezeki utk awak & suami menimang cahaya mata soon 👶🏻🥳😇

sy pun mcm tu sis.. sampai mantua ckp sy mandul sedih sngt2..hampir setahun baru berhasil mengandung.. semoga sis cpt dikurniakan rezeki ya sabar banykkn berdoa..jng sedih2 ya..🥰🥰

sy 2tahun kawin bru ada ank.pekakkan tlinga bila org mngata.org sindir..enjoy je wlupun ada ms tu sdih.aggp je tuhan nk bg kita rht sblm xckup tdo mlm jg si kecil tu.

Beli la susu efferty ikhtiar mengandung tu, sy try yg tu ja terus da lekat.. skrg dh 5week.. awak try in shaa Allah menjadi, beli 2jar sesiap perisa coklat ❤️

saya after 5 years kahwin baru dpt😂😂😂😂 jgn sedih ya puan❤️🌹👍. insya allah ade rezeki tu🌹

Jgn sedih sis..yg penting usaha & semangat kena sllu ada...InsyaAllah akan ada rezeki sis...🤲🏻💜