Belum ada rezeki, 9 bulan kahwin..

Hai mommie, saje nak luahkan normal ke ada masa terasa sedih sgt bila belum dikurniakan rezeki. Bila tgk org yg baru kahwin da lekat. Most of the time okey aje happy tgk semua, ada masa mcm harini sedih sgt. Btw saya baru 9 bulan kahwin, tau masih awal. Saya period teratur aje tetiap bulan. Saya faham Allah akan bg rezeki tepat pada waktunya. Ada nasihat/tips utk hilangkan sedih ni? 🫶🏻#bantusharing #TTC #cubaanhamil

44 Các câu trả lời

jangan la sedih saya da 8 tahun kawin sampai sekarang blum ade rezeki....

Faham.. kena banyak bersabar dan bersangka baik .. 🥰

try makan ubat asid folik (Appeton)..

Banyakkan bersedekah