scan baby

hai momiess semua. betul ke ada orang cakap tak elok and tak bagus kalau rajin pi scan baby. means mcm 8weeks dah scan, 10weeks scan pastu nak scan plk 15weeks pastu 20weeks scan lg sb appointmnt klinik? betul ke tak boleh? ke boleh je? #ingintahu #firstbaby #bantusharing

1 Trả lời

Mitos. Boleh scan kerap ikut suka kita. Frekuensi ultrasound tk membahayakan langsung. Kalau check up swasta, setiap bulan mmg ada scan.