Mengurut boleh ke

Hai momies..maaf nk tanye..hamil 6 bulan Boleh ke ngurut kaki..tapak kaki hingga ke betis?sbb kaki slalu lenguh2..takot jugak..ade yg ckp tkleh ngurut ape ape..firstime baby ni😍..so tak tau sangat

3 Các câu trả lời

Ohh saya mmg mgurut 1 badan especially masuk last trimester. Lain org lain pendpat. So far 2 anak pertama saya mudah sangat bersalin. Tapi yang ketiga ni x dpt berurut sbb pp type 3, mak pon x berani bagi kite berurut. Tapi lega dapat urut sbb hujung hujung tu sakit kaki lain macam dah. Fresh badan bila berurut tu. Kalau nk urut awak cari yang betul betul mahir urut ye. Jgn urut sembarangan org

3y trước

Yup betul tu, sy rasa masa mengandung ni semua kena ikut badan sendiri. Pantang makan ke apa ke sbb penerimaan badan org lain lain kan. Setakat ni sy cuma urut kaki sbb kwsn kaki je yg sakit setakat ni. Cuma org keliling ramai pesan jangan urut belakang

Boleh je. Lepas urut nk tido tu tinggikan kaki. Belakang pn boleh.. mcm doc sy, dia mmg pesan elakkan urut bhgian abdomen je.

Kalau kaki bolehh. Cuma org selalu nasihat elakkan urut belakang dgn perut.