Boleh mengurut kaki ke

Hai momies..maaf nk tanye..hamil 6 bulan Boleh ke ngurut kaki..tapak kaki hingga ke betis?sbb kaki slalu lenguh2..takot jugak..ade yg ckp tkleh ngurut ape ape

2 Các câu trả lời

Boleh je. Sy slalu juga lenguh dkt labu betis sbb kejang malam2. So mmg Urut mlm2, lpas tu nk tido tinggikan kaki. Sy sapu minyak yuyi/ mnyak hurix tp kuantiti yg bpada la. Kalau tak kpanasan sgt nnt.

boleh je. sedap tu kalau urut tapak kaki. kalau boleh jangan sapu ngan minyak panas lah. saya selalu urut pakai minyak serai wangi je, tak panas.