Barang bayi..

Hai momies..baby dah 27weeks sekarang baru terhegeh nak cari barang bayi..boleh suggest tak kat mana nak cari barang bayi dgn harga yg berpatutan..kalau cari kat aeon harga barang standard ke dgn harga2 kat kedai2 lain??

19 Các câu trả lời

sy beli kt mydin je . murh je brg bby dlm mydin . biase beli brg yg pentg mcm bju2 bby ke ap . bju bby biase dlm rm10mcm tu La sepsg . bedung pon murh kt mydin . shopee murh tpi tkot sala sala saiz tkot indh kaba dri rupe . klau brg mahal bole la beli kt shopee . mcm pam susu . tilam bby playpen n bby coat ke .

Bli online dkt shopee 😆😆✌️sbb pnh g bby expo tgk price mhl sgt .. bli dkt shopee jnm sm tp lebih murah n mnjimatkn trmsuk pmpers bby ..sgt murah n brbaloi selain byk pilihn yg ada

5y trước

O yeke...ok sis😊😊

Aeonn biasa ad sales kan . . Cuba cri tmpat kt fb ad salas . Jimat sikit . .klau sy mcam ni lah selalu . .beli sikit2 .x xde lah sekli hadap cukup terus

Sy bnyak beli brg bby kt zonria ja sis ..anak first ..cantik2, murah2 ..mmg bnyak shoping kt zon ria n longwan ja 😆😅 skarang dh 36weeks..

Aeon baby fair brg mahal. Sama je harga b4 sales like pigeon wet tissue, normal price rm45.. Time baby fair naik sampai rm51😩

beli shopee.. aeon pun boleh jugak.. skrg aeon ade sale.. baby fair... jgn lupa bt kad momy kat aeon...

Kalau duduk area lembah klang, skrg ni banyak baby fair. Boleh cari banyak benda dalam 1 tempat.

Sy dlu 90% brg baby beli kt shopee. Harga pn jauh lbih murah kt baby shop

dlm shopee pn ade fiffy, pureen, anakku.. bru lepas place oder bju bby

Manjaku sis..mcm2 ada ket situ.,xpayah pusing mall dah