Barang bayi..

Hai momies..baby dah 27weeks sekarang baru terhegeh nak cari barang bayi..boleh suggest tak kat mana nak cari barang bayi dgn harga yg berpatutan..kalau cari kat aeon harga barang standard ke dgn harga2 kat kedai2 lain??

19 Các câu trả lời

skrg tesco dgn aeon tgh buat sale brg baby.. boleh la serbu..

5y trước

Wow...

Shopee je sng..tau2 brg sampai dpn uma..😀

5y trước

Kan2.. cantik byk pilihan lg2 baju baby😘 Géram dibuatnya..

Shopee , pacfc , time promo brg baby

mostly shopee je.. senang and murah

Saya beli kat Shopee..

Shopee 😂

Shopee

Shopee sis

5y trước

Baby set cth bju, sarung tgn, kaki, towel baby. Sng & murah dri baby shop. Lgpn sng nk survey harga yg murah. Xpyh penat jln huhu😅