MIMPI ULAR

hai momies2.. sya prgnak 6minggu.. and smlm sya mimpi npk ular besar warna biru . . seminggu sblm tu sya mimpi ular warna hitam... tapi tak besar. ular hitam tu biasa2 je cuma panjang.. and 2minggu sblm tu jga ada ular anak ular hitam kecik masuk kat uma. asben sya pukul bhgian kpla ular tu and pump ular tu dlm toilet... ular tu tak mati tapi 50/50... masa tu saya tak tau lagi yang sya tngah pregnant... ade mksud tak mimpi2 ni mums..

13 Các câu trả lời

Apa yg sy thu kalau kite mimpi ular..itu petanda sihir ap yg ustaz sampaikn pada sya..awk rujuk pada ustaz dan ustazah

5y trước

Betoi2 sb sy pnh kena..😥

Better tanya ustaz sis..

Ntah2 nk dpt babyboy