myfrst bby

Hai momies , nie first bby sy slpas pnantian 4tahun.. Sy cek upt nmpk ada dua line Dan sy pg klinik utk buat pgesahan sma ada sy mgandung atau x. Ikut kiraan dktor sy da prgnt 8w tp bila scan bby xnmpk dktor ckp sma ada bby msih kcil atau sy xmgandung.. Sy nk tny all momies 8w mmg xnmpk lg bby x..? Atau sy kna cek klinik lain utk buat pgesahan..

myfrst bby
67 Các câu trả lời

Sis better pergi ke kk terus utk pemeriksaan. Boleh bukak buku terus dan regular checkup. Jgn harapkan klinik biasa.

Tggu 10w ok rasanya.. Saya pun mcm tu jgk.. Tgok drp line test tu pn sgt terang dua2nya.. InsyaAllah.. Ada

Alhamdulillah tahniah!! InshaaAllah ada tu....die malu2 tu...sy pun bru pregnant 7 weeks genap 2 taun kawen....

5y trước

Alhamdulillah tahniah sis.., smoga ada rzeki kita..

Sy haritu scan kk xnampak, scan swasta 8w nampak. Scan hospital ikut bawah masa tu baru 7w nampak.

Alhamdulillah sis kalau macam tu selalu positif, lagi 2 minggu boleh pergi scan untuk comfirm kan sis☺️

5y trước

Aamiin . mudah mudahan rezeki sy 😊

InshaAllah ada rezeki sis tu.. Cuba try cek klinik lain pula .. Sy dulu 5w dah boleh nmpak dah..

8 week awal lg sis.. nmpk kantung je ... 10 week baru nmpk baby ngan heart beat.. wish u luck..

Congratulations! Ya boleh check dgn clinic lain juga.. better tunggu seminggu lagi sebelum scan

Sme dgn sy sis scan 8week pn blum nmpk lg....sy pg scan lg 2 mnggu bru nmpk baby....

5y trước

Tue la dktor sruh dtg smula slps 2mggu.. Hrp2 adlh rzeki sy thun nie.. Sbb down sgt bila dktor ckp mgkn xmgandung..

Sis punya strip ni mse celup tu mmg naik 2 line atau makan masa bru naik 2line?

5y trước

mmg naik dua line trus sis . tp tu la dpt samar mcm tu 😅