normal ke

Hai momies nak tanya.normal tak kalau mengandung 18 minggu tp perut tak nampak. Scan kt klinik kk lambat lg. Kwn kwn yg sme mengandung semua nampak perut. Nak kata disbbkn bdn sy berisi 65kg.kwn sy lg berat bdn dia nampak je perut. Hmm risau. Normal ke ya?

30 Các câu trả lời

Mcm sy 18mggu da nmpk... mgkn sbb sy gemok.. hehheeh.. lain org len sis.. jnji baby ngn sis sht... tue pn ok da...

4y trước

Mnusia memg mcm tue sis... ske jge tepi kain org je.. ble kte diam je.. pastue brnk.. dorg ckp jgk.. ble lekatnye... tau2 da brnk ha.. 😅😅😅😅