normal ke

Hai momies nak tanya.normal tak kalau mengandung 18 minggu tp perut tak nampak. Scan kt klinik kk lambat lg. Kwn kwn yg sme mengandung semua nampak perut. Nak kata disbbkn bdn sy berisi 65kg.kwn sy lg berat bdn dia nampak je perut. Hmm risau. Normal ke ya?

30 Các câu trả lời

Sy 6bln br nmpk. Tu pun nmpk cm buncit je. Hehehhe. Skrg dah 9bln, br la nmpk besar sgt2.

normal sisi .. sya 8/9 bulan pon x nmpk mana lagi ... nak beranak baru nmpok mengandungnye

awal2 mmg x nmpk nanti dah 7 bln 8 bln ha ambik perut ke depan. jgn risau janji baby sihat.

4y trước

Tq. Harap2 bby sihat je. Sbb ni anak pertama slps 4 thun sy tnggu rezeki ni. Tk tenang nk tdo kdg tu pikir

Normal sis sy 5 bulan xnmpk prut sbb badan sy mmg berisi ckit , 7 bulan bru btul2 nmpk

Lain org lain pembawakannya....boleh scan dulu dkat swasta, nak jimat ambik yg scan 2D..

Normal je sis . Saya mcm tu jgk mase pregnant . Tak nampak perut 😂 .

4y trước

Yeke. Lega dgr fuhh

Jngn risau sis , saya yg gempal ni msuk 5 bulan baru nmpk baby bump

Jgn risau sis..ad org sampai bsalin x nmpk perut.tau2 bwk baby

Sabar.. bru 18 mggu.sy da 30 mggu pon org xcaya tgh preknen.. haha.

4y trước

Hahaha. Tkpela kn asl bby sht smuanya tu dh ckup

Badan kita x sama sis... Jgn stress ya... Mmg gitu... 😊