krim atau losyen terbaik

hai momies , boleh tak kongsikan losyen atau pun minyak cover kulit beby yg kering utk lembabkan kulit dan bekas luka allergic utk beby yg kulit sensetif , thnks. #ingintahu #pleasehelp

2 Các câu trả lời

Masa newborn, saya guna lotion QV baby pada anak. Dpt sample percuma. ok sbb masa newborn kan kulit kering. lepas tu just guna minyak zaitun je sbb kulit anak tak sensitif. letak pada merah2 sbb gigitan sesuai minyak zaitun utk anak.

pkai lotion herbal sis, mmg ruam ank teruk smpai merah2 cpt jgk elok, boleh ws fira tnjuk 01159659861🥰