Kira pergerakan bby

Hai momies.. blh kongsi tak mcm mna nak kira pergerakan bby.. klo bby bgerak tepat jam 9..dan dy bgerak lgi 9.30.itu dikira satu atau mcm mna

2 Các câu trả lời

klu gerak jm 9,lps tu jm 9.30 tu kira 2 sda klu sa..sbb masa gnp 10 kiraan janin tu msti konsisten..mksd sa klu kiraan janin yg ke 10 sis kira hri ni jm 5.30 ptg..bsuk dia tu pun dkat2 dgn jm sbgtu jua

5y trước

klu nurse da set kn sis mula kira jm 9. jm 9 lh sis start kira

Kira dua dh tu sis