Air kencing ada darah

hai momies.. ada tak yg ada pengelaman air kencing kotor semasa hamil dan detect air kencing ada darah.. yg lain semua sudah clean tp result darah masih ada.. doktor cakap kemungkinan ada batu karang.. tapi saya tak ada rasa sakit2 ataupun simptom2 utk penyakit batu karang atau masalah buah pinggang.. #ingintahu #firstbaby #firstmom

2 Các câu trả lời

sama la sis . minggu depan saya kena scan buah pinggang kat hospital , nk check ada batu karang atau tak . harap takde pape la . risau

Banyakkan minum air masak. Sehari 3L. Boleh cuba air barli suam.