Kencing kotor

Baru dpt kol dr klnk td..result darah n gula semua ok..tp sangkut plak kencing kotor..tpakse la on antibiotik smggu..nxt week repeat lg skli..moga semuanya baik2 aje..mommy ade kes yg same ke?#bantusharing

3 Các câu trả lời

Saya minggulepas pun sangkut kencing kotor.On antibiotik seminggu jangan skip n Alhamdulillah 3harilepas result kencing kotor da okay daa..Keep minum airmasak banyak ajelaa sebab kencing kotor nie bolee berulang.Kurangkan manis n kafein.Moga dipermudahkan

bnyk kan minum air putih & rebus beras barli minum air nya slma smnggu sblum checkup strusnya..insyaAllah ok..sy amal kn tu je lpas tu ok da

3y trước

baik..semoga dipermudahkan

Sama la sy kena kencing ktor jgak.. tp ubt antibiotik dh abis mkn dh.. esok cek up nk tgok result

3y trước

hehe sy bru on smlm..rabu nxt week bru checkup..moga semuanya baik2 aje tok kt😊