Darah dalam pantang

Hai mom sy nak tanya lepas bersalin sy keluar darah dan ianya makin sikit dalam 20 hari lepas tu xdah darah dah dan hanya keluar macam lendir dan kekuningan ada bau jugak la. Tapi lepas 30 hari datang balik sikit2 darah lepas tu esok2 nyaa makin deras pula darah keluar 1 hari nak 3 kali tukar tuala wanita sampai bocor kalau x tukar lebih 2x tuala wanita yg 24cm tu. Adakah itu normal?

2 Các câu trả lời

Jika dlm tempoh 60 hari slps bersalin tiada keluar darah selama 15 hari (naqo'), hari ke 16 tu dikira haid.

normal..saya pun mcmtu juga..smpai hari ke 20 lebih stop darah...then hari ke 40 dtg balik darah tu..

2y trước

i see... skrg ni lps dri 4 hri dtg balik darah deras tu sekarang slow balik daa