Perut bergetar

Hai mommies , nak tanya . Saya dah 32 week and saya rasa perut saya vibrate macam vibrate fone tu . Kenapa ek ?#firstbaby #ingintahu

10 Các câu trả lời

baby awak.. bila vibrate tu saya suka cakap dia garu badan dia walaupun terang2 baby memang tak pandai mengaru 🤣 saja suka2 buat lawak sorang2 😆

12mo trước

Tahu baby cuma nak tahu kenapa rasa gitu hahaah

Baby sedu mom. Dari dalam rahim baby dah kerap sedu dah. Hari tu check up doktor pun ada bagitau saya baby tengah sedu.

hahaha sama lahhh kitaaa , kadang terasa baby tu yg vibrate , maybe dia tengah renggangkan badan kot 😂

12mo trước

Saya pon nak tahu🤣

hahaha kannn sis..Sama la mcm saya..kdg trpikir jgk sorg2 knapa mcm tu..mcm lawak pun Ada

bby mnggeliat regangkn bdn kot🤣🤣 vibrate tu rsa geli2 smpai sy pn rsa nk trgelak

sy 32weeks+ . belum rasa lagi vibrate tu 😅

Baby kentut kot🤣🤣saya pun 32w ada rasa

Same here mummy. Rasa macam vibration

kannn.. vibrate fon nape eh..huu

12mo trước

Awak alami gak ke ?

samaaa 🤣🤣