bila baby mula menendang

Hai mmy Saya dah 19 weeks 5 days nk tnya bila baby mmy semua mula menendang ye ? Saya baru rasa pergerakan yg halus..

6 Các câu trả lời

16 weeks. Tp slow je. Tu pun kadang2 je rasa. Nnti makin lama makin kerap rasa n makin kuat. Hehehe

3y trước

wahhh..sy dh 17 weeks..tp masih konfius mcm mana rasa tendangan tu..haha..xpasti dah rasa ke belum..cuma kadang2 rasa berdenyut2 bwh perut..

20w ke atas makin kuat rase. Masa sy 18w halus je rase pergerakkan.

Saya 18 week dah boleh rasa.

20weeks

4y trước

Lebih kurang la saya preggy no 3 ni no 1 & 2 boy yg first mmg altif yg second diam je mcm pmpuan last2 kua laki😜 yang no 3 ni x tahu la hahah

25weeks❤️

4y trước

Lambat juga heheh

16w 😚