Baby's kicking

Hai ibu2 yang berpengalaman. Boleh tak nak tahu bila ibu2 semua rasa baby bergerak dalam perut atau mula menendang? Saya baru first time jadi ibu so excited gila nak tahu bila kita boleh rasa pergerakan baby dalam rahim. Sharelah pengalaman semua kat sini 🤭 #firs1stimemom #firstmom

2 Các câu trả lời

Start 19 weeks ke atas. ada yg rasa lebih awal. tapi kebiasaanya semua rasa 20 weeks ke atas. depends kpd badan ibu ibu sendiri. jgn risau ya. baca pengalaman org boleh, tapi jgn terlalu fikir kenapa org ni awal, kenapa akuulambatty hehehe. enjoy your pregnancy journey

12mo trước

faham sgt perasaan excited tuuu. 🥰

starting 20w depends on bdn masing2. klu jenis aktif atau bkerja takkan perasan sbb it's really soft movement. and klu xrasa lg wktu 20w tu pun xpyh risau..kdg ada yg perasan lewat sedikit.

12mo trước

Terima kasih 🫶🏻