bila baby mula tendang ?

Hai mommy boleh share bila baby mmy start menendang ye ?

15 Các câu trả lời

Saya mula2 rasa masa kandungan 18 minggu tapi tak berapa kuat... 19 kuat sikit masuk 20 minggu ni tak kuat pulak... Mungkin nak rehat untuk minggu depan 😂😂😂😂...nurse kata bagi kandungan anak sulung minggu ke 23 baru rasa betul2 kuat...

5y trước

Dia nak rehat dulu la tu sebelum nak aktif sepenuhnya....

Strt btol2 aktv dlm 26weeks... Maknya tgh mkn skli dia kick... 😀

saya pertengahan 5 bulan kandungan dah start rasa dh baby kick😊

16 minggu baru rasa baby tendang & gerak2 . mcm perut berkeroncong.

20w start tendang da..seolah2 pundi kencing d tendang pun ada 😁

5y trước

Yg ni lg 2 hari 20 weeks smlm baru rasa cm bergerak kuat sikit tapi bukan menendang hihi

Sy start rasa 19 weeks. Rasa cuit2 gitu kt perut 😆

18w dh rasa tp 22w dh kuat tendangannya

Sy mse nk msuk 17w dh start rse dh 😊

19++ baru rasa first kick 🥰

Sa 16 weeks da rasa😊