clearblue easy

hai.. mcm ni pstf ke.. ptutnye period harini..

clearblue easy
6 Các câu trả lời

Apa kat pek tu bagitau ? Kalau yg ni bukan kena ada tanda + (macam dalam gambar) baru positif ke? klu tngk dri sni x nmpk tanda + dekat bulatan tu. Xpasti la klu tngk depan2.

1y trước

Kalau guna brand lain yg tak berapa sensitive mmg akan nampak samar je. Clearblue ni very sensitive. Saya belum lewat pun dah clear positive cb

nampak mcm samar samar,kalau dlm masa seminggu still tk period boleh test skli lagi

1y trước

tu la sis.. sy npk samar sgt.. tkut sgt chemical pregnncy..

saya nampak ada line samar..nanti seminggu test lagi awak..tahniah🥰

1y trước

tq sis❤️possible ye awl2 ni mcm ni je tndenye.. risau btul chemical pregnncy

Saya nampak 1 line. Sis nampak ada tanda '+' tak?

1y trước

Takpe awak tunggu lagi seminggu test semula

Nmpk +,, tapi tak brpa jelas..

1y trước

InshaAllah,, mna tau ada rezeki sis kali ni.. Saya pun dah 4hari tak period.. Tak t'lalu mengharap,, nnti kna scam..😅😅

dah test semula ka?

1y trước

semoga ada rezeki awak semula. semoga allah tiupkan malaikat kecil dlm rahim awak tepat pd masa nya❤️