Upt pstf or ngtf

Cmne pstf ke ngtf ye..klu pstf knp klu cek pkai upt strip tk nmpk double line ? ..first mom to be hmm

Upt pstf or ngtf
11 Các câu trả lời

Kalau jenis ni, sya kurang pasti sikit, sbb sya pernah guna ni, last2 period, org kata hormon. sis try dip n tell, dip n tell lebih accurate, Kalau macam ni guna dip n tell mmg dah ada, sya cakap based on pngalaman saya. Try je beli dip n tell bru rm8, jgn beli clear blue lagi. Sis try lagi seminggu Kalau makin pekat Insyallah ada rezeki sis, buat masa ni jaga diri dlu.😊

Cuba gune clear blue y detect berapa minggu tu.. Sy kalau gune y mcm ni xberapa percaya mana sbb pernah gune hampir 10 upt mcm ni n strip tu.. Smua false positive, unless y beli kt Watson.. Kalau beli kat shopee atau beli kat eco mmg sgt useless

upt cassete, midstream ni lebih cepat detect banding upt strip. pape pon try repeat lg smpai jumpa line sama terang. kalo makin terang insha'Allah betoi prgnt. if makin pudar redha la dgn apa yg jd, n berdoa semoga ada keajaiban berlaku.

Nampak macam ada garis cair. Cuba test lagi, tapi test awal pagi (make sure tu first kencing lepas bangun tido). Saya pun mcmni juga. Bila test awal pagi, Crystal clear double line nya

Mgkin sis awal lg.. Sbb lain upt, lain sensitiviti dia. Dah delay period? Bole try repeat after 3-4days, line akan makin pekat insyaAllah

positive in shaa Allah . lg 3 hari boleh test lagi tgk . atau pergi klinik je terus cek up .

repeat laim https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

Based on my experience . Positive ni sis . Try lagi few days nanti pekat dah

possitive , tahniah , cuba check lagi in few days/ weeks , mesti terang

Nmpk faint line, cuba repeat lg smnggu. Pkai dip n tell pun better.