scan21minggu

Hai mamy2 semua...sis nak tnye ad x mamy2 yg dah scan 21 minggu...gbr baby ble scan 21 minggu mcm mne yer...sis mengandung ank prtma...jantina pn sis blm thu lgi?...mklum la sjak pkp ni tkt nk keluar rmh☺️...date sis 14-08-2020 ada y date sma dgan sis tk??

1 Trả lời

Sis dh try scan?? In shaa Allah...Bby dh ckup sifat dh ms tu..sbb tu prlu lakukan details scan tuk tahu jika ada perkara abnormal berlaku pd bby ketika itu..sm ada alami sumbing...mslh jntung...air byk di kepala bby..atau sebagainya...mg sis sntiasa d bwh lindunganNya..dan d pmudahkan seglanya..aamiin..jg dri ya