6week6dayy

Siapa yg sma dgn sy😊😊😊 Sdh ada yg scan ke tu??? Sis pula blm scan lgi,rasa berdebar debar pula dada niee😁 #22022022

9 Các câu trả lời

Saye scan masa 7w5d. Dah nampak heartbeat😍 nak cantik tunggu 8w ke atas sebab setengah org nampak kantung tapi tak nampak janin, lagipun dokter cakap tak elok selalu scan so saye tunggu 7w lebih jela baru pegi scan😅

saya scan 6w scan tanpa sengaja... hahaha sbb masa tu hydrated, kebetulan klinik kesihatan xde air.. so, doc scan... nak tengok pregnant ke x... scan 6w nampak kantung... 😊

saya 8 weeks 1day tunggu 9 week baru repeat scan. Scan masa week 6 nmpk kantung je

10 week 1 day blm scan. hari sabtu bru nak g klinik. 😬

sy 6w 6d tp belum scan lagi... tunggu besar sikit lg..😁

3y trước

sma kita pnya sis 6w6d🤭

Mungkin nampak heartbeat dah...

Saya 6w4d. Dah scan masa 5w3d 🤭

3y trước

😍😍😍

saya 6w3d tp belum scan lg 😅

3y trước

sama sis🤭

say 7w2d belom scan lagii

3y trước

🥰🥰🥰