Buntu nak bagi baby boy sya susu fm ape yg bagus supaya tidak sembelit

Hai mamy2 kat sini ada tak baby newborn yg masalah sembelit. Sya dah tukar susu tepung Dari dutch baby = sembelit Dari frisolac = ceri beri Dan yg ini lactogen = sembelit lagi. Sya nie #firstmom mng mintak bantulah #bantusharing ye 1.pic susu lactogen 2. Pic susu dutch Baby 3. Pic susu frisolac

Buntu nak bagi baby boy sya susu fm ape yg bagus supaya tidak sembelit
7 Các câu trả lời

Bagi saya 3 gambar tu normal.

6mo trước

Tapi time nie sya dekat kk tampoi jb, nurse kata tak normal sbb mcm nie. Dan baby pulak time to ada kahak time minum susu to