36weeks perlu induce branak

Hai kwn kwn smua,sapa da pngalaman bersalin pd 36mgu? Saya skang 34w4d n dh dpt tarikh 18hb ni kn warded dh utk dexa n 19hb kn induce..doc kt boleh try normal,sya mcm mcm history,pernah gugur n now on insulin 4x..wish me luck n baby dlm keadaan baik sihat..sy jugak sihat..

1 Trả lời

Sy ngam2 36w sbb 35++da bleeding,drip ubat msuk pun rahim blm buka,lps 3btl buka tutup buka ttp rahim..tkut bb lemas,gnp 36 doktor decide czer..1st bb