Snek Ibu Hamil

Hai korang, mesti ramai kat sini kejap2 lapar, snek apa yg korang makan utk kurangkan lapar ye. Boleh share?

2 Các câu trả lời

Saya buat homemade granola. Asas oat. Jadi senang kenyang hihi

5y trước

Saya attach komen baru ye bahan bahan dia. Boleh tambah apa apa yang sis suka, contohnya buah tin, kismis semua tu lepas dah siap bakar. Kalau sis rajin blend la oat+kurma+susu segar. Tu pun saya minum jugak, hb cantik je, takde la berat naik mendadak dah. Hehe

Ni resepi granola tu sis hihi