Tolong saya pening dah ni hmm

hai korang cub suggest krim apa yg bagus untuk hilang kan. bulan lepas dia naik sebiji je lepastu sapu sudo cream terus hilang.. pastu tibe naik lagi n smpai skrg merebak.. kalau nak kata cuci berak tu mmg tak gune wet tissu spenuhnye untuk cuci,sebab mmg g sental kat toilet cuci dgn air.. lepastu pampers lak mmg dari dulu guna pet2 okay je.. atau sebab peluh eh???? si baby ni jenis kuat peluhh😔

Tolong saya pening dah ni hmm
4 Các câu trả lời

Boleh try krim snowwhite yg strawberry punya..

1y trước

biasa kalau anak ruam mmg sapu snowhite tu tapi kalini degil ruammnye. dh pergi klnik dpt ubat baru okay