Macam mana nak hilangkan Lidah baby putih tu... #firstmom

Sya dh cuci ary2 dgn lampin n penyuci lidah baby yg kat shopee tu..... Tapi hilang sikit je...bila menyusu balik ada... Dh cuci tapi x hilang habis... Ada petua x dia hilang n bersih btw baby saya baru 1 bln 23 ary

Macam mana nak hilangkan Lidah baby putih tu... #firstmom
2 Các câu trả lời

Awak beli pencuci lidah yang mana ye? Sy beli kat shopee yang silicone tu tapi tak menjadi. Beli yang cotton kat manjaku baru hilang putih2 tu tapi takdela hilang 100%. Cumanya nampak la berkurang. Dan memang tiap kali lepas menyusu akan ada balik yang putih tu.

7mo trước

sya ada beli silicon.. yg ltk kat jari tu... n yg mcm gula tukul tu tpi segi empat... oke boleh krg tp... lps menyusu balik lagi...

Bawa ke klinik. Takut dah jadi kulat susu.