ruam

hai korang baby sy umur sebulan. apa petua nak hilangkan ruam kt pipi dan leher baby? Doktor kata akan hilang sdiri?

3 Các câu trả lời

ank sy powm ad ruam jgk kt pipi dia...pstu ad bca dlm komen sblm2 ni prnh dia kte sabun bhgian pipi tu...sy cuba 2 hri mmg trus hilang ruam..sy guna sbun sebamed...

1y trước

Haritu pipi anak sy kiri kanan naik ruam , doctor kata anak sy exzema , sy amalkan sabun sebamed alhamdulilah nampak kurang , nampak berbezaan nya ..

yup akn hilang sendri sis

nnt hilang sendiri