confius

hai kawan2.. td sy first scan kt kkm.. first period sy 1/7aritu n last period sy 7/7.. klu kiraan kasar bby dh 10w.. but td g scan baru ade kantung bby belum nmpak lg..pastu kiraan sbenar baru 6w.. doc ckap ade 2 kemungkinan.. sebab salah kira atau keguguran.. tp so far xde bleeding setakat ni.. sy cek upt td still positif prgnant.. mohon pencerahan sebab ni first bby belum ade pengalaman ?

confius
14 Các câu trả lời

Sy scAn 10 week nmpk kntung je , pastu scan blk 13 week baby dh jelas nampak .. normal je tu