need some tips ! !

hai. any idea how to make baby a bit bigger and how to overcome low hb ? #20weeks

16 Các câu trả lời

Hai sis.. cuba makan ganilia, dh ada complete vitamin dalam ganilia.. sy makan ganilia dari awal preggy, jarang dapat hb 11 ke bawah .. now 31w alhamdulillah maintain 12 .. cuba ya sis ..

5y trước

Dekat klinik2 pakar wanita ade sis .. kalau kt farmasi jrang ade ..sis duduk mane yek.. kalau nk sy boleh tlg belikan dn pos pada sis ..