need some tips ! !

hai. any idea how to make baby a bit bigger and how to overcome low hb ? #20weeks

16 Các câu trả lời

Banyakkan makan sayur hijau, kekacang and ikan bilis. some nurse suggest buat kudap² bilis goreng and kacang tanah. ngap² time santai² but jangan bedal sebalang sekali makan "katanya"😂

5y trước

sya ada first baby sis . masih bf lagi 😂 n dia eczema pulakkk . tak boleh kekacang ikan bilis n seafood 😅 tu laaa nak cari jalan lain ni