Upt scam ke x ?

Hai ibu2...upt ni scam ke x ye? Bleh caye x? Sye dh test 3 hari berturut2, semua mcm ni... Makin terang... Sye dh delay period 10hari...#seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

Upt scam ke x ?
19 Các câu trả lời

saya pun ada beli jnis ni kt shopee.. stakat ni x scam dkt saya.. mmg btul pregnant.. sis try beli yg mhal skit , dh 2 line buat confirmation dgn klinik swasta dlm mggu ke 8 mcm tu.

hai, upt ni tak scam. sy pun test guna upt ni sblm ni & betul +ve. alhamdulillah. cuba buat confirmation pregnancy kat klinik. Tahniah dari sy 😊

11mo trước

sy opk je beli dgn dia. UPT dpt freegift dari org lain cuma masa guna tu mmg double line. sblm test guna upt tu sy test guna upt expired dulu. yg tu sy rs scam sbb naik double line walau samar 😂

sye beli at shopee jek bape posen satu...4 kali test 4 kali pekatttt line die🤣 ... igtkan scam sbbmurah, tp alhamdulillah dh nak masuk 5 bulan

11mo trước

yg ni sye beli kt shopee gak sis... tp firstime nampak line timbul samar2 mcm ni... sebelum ni pernah guna byk kali dh mmg x de naik line satu lg... tp yg ni 3 kali test 3 kali naik samar2... takut kene scam je dgn upt ni 😅

X scam sis, mmg bole percaya upt ni … result ni pon samar2 masa sy cek 15 hari lewat period, lps 2 hari cek guna dipntell makin terang

sy pun test guna upt ni. in sha allah tak scam tu. klu nak lg cnfirm, try test guna upt jenama lain pulak

11mo trước

harini sye nk beli cb... doakn sye ye sis... ttc 2y...

test ni mmg jenis tak terang ..cuba la guna test lain .. sekurang² nya dh tak tertanya..hamil ke tidak

11mo trước

esok nk try beli cb digital... baru bleh tgk brape week kan... takut g klinik x nampak lagi

Jangan test setiap hari. Tunggu lagi 3 hari test balik upt. Kalau makin pekat, betul la tu.

11mo trước

baik sis...

nmpak samar samar .. cba try beli kat farmasi pulak tgk .. so klau result sama tahniah sis

11mo trước

esok sye beli cb... doakn sye ye sis... ttc 2y...

Kualiti gambar dlm ni x nampak sis.. klu awk da nampak double means positif la tu

11mo trước

cube tgk gambar 1 lagi sis... nampak x line t... sye ad letak 2 gambar...

period awak jenis teratur tak? cuba beli dipp&tell ataupon digital CB

11mo trước

pglmn sy 1st pregnant sma cm awk..period irregular, ingatkn sakit breast sbb nk period tp xperiod2 lg pastu rsa cramp dkt ari2 so sy cek upt positive bila scan bru 6weeks tp klu ikut last period spttnya 12weeks 😅