ubat kuat rahim

hai ibu2... sya baru2 ni ada keluar koko2 smasa kndugan sy 6w..so sy p jmpa doc..dia ckp ancaman keguguran...so dia bg sy ubat kuatkan rahim..siapa ada pgalaman mcm sy...boleh shre tak..kndugan slmat tak..

2 Các câu trả lời

Saya skrg dah 18mggu.. Dari mggu ke4 smp mggu ke 9 brown spotting non stop every day tp sikit ja...jmp doktor mmg dia ckp kndungan terancam...n sya ada history 2kali abort...jd sya dpt injection weekly smp kndungan 12mggu,n duphaston(ubt kuat rahim) smp skrg...Alhamdulillah wat detail scan td doktor ckp smua ok...rasa lega sgt...harap2 saya dpt lahirkn baby nie dgn sihat n selamat...

4y trước

Ha ah... doktor pakar yg bg

dr ada buat scan x? kdg2 coklat tu just implantation bleeding je. ..klau dr bg ubt untuk kuatkn rahim tu..mkn je..jgn skip..klau brpnjangan..x stop..better cek semula..mcm saya..bru je keguguran 10weeks..klua coklat2 ..x stop 2 hr..p scan..heartbeat da xde..n janin mngecil...

5y trước

ya sis..tqq😘😘