Kesan ubat kuat rahim??

Hi mommies , sy preg 6 weeks semalam masa asar, sy nmpk ada light koko2 keluar. Lepas maghrib sy pg klinik check. Doc bagi ubat kuatkan rahim & vitamin obimin. Hari ni masa nak solat subuh, keluar dark koko2. Sy ingat maybe kesan ubat kuat rahim smlm, so lepas subuh sy pun bedrest, bangun je tgk keluar darah banyak. Tapi sy tak sakit perut. Skrng otw nak pg hospital. Sedih la mommies semua. Sy ttc dah 3 tahun lebih, tahun depan masuk 4 tahun. ? betul ke ni gugur?

1 Trả lời

Ubat kuat rahim bantu bagi sokongan pada rahim. Tapi kalau kandungan memang xmenjadi, dia akan turun sendiri. Jangan salahkan ubat tu ye. Kena positif. Kalau gugur bermakna belum ada rezeki sis. InsyaAllah Allah ganti yg lebih baik.

5y trước

Insha allah. Terima kasih puan. 😊 harap ada rezeki lepas ni. Amin