alahan

Hai ibu2,siapa sini alahan dia mual+angin+sakit kepala+pening..setakat ne mkn boleh lagi..sya kandungan 6w3d..kdg g keje kena curi2 baring dkt surau..sbb x tahan lyn angin dgn sakit kpla n pening..huu

5 Các câu trả lời

Sy lagi teruk alahan .. Ibarat hidup 50/50 😂 sy teruk sgt sgt .. Xley mkn lansung .. Air ksong n air gula ada yg geli nk mnum .. Brg plastik geli tgk dan mcm mcm lah .. Xley nk cerita .. 😄

.sama laa dengan saya.. .perut kerap masuk angin, padahal kandungan baru jee 5w.. .semua bau pelik2 jadi nak muntah..

Normal sis.. Sy dh 16w pon masih alahan muntah, mual, angin, sakit kepala, pening, sakit segala urat..

Normal sis bila awal2 preggy ni.. hehe.. insha Allah semua tu makin berkurang lepas 4 bulan camtu..

normal tu..sy siap xley g keje, bila tak larat siap merayu minta bwk g klinik huhu