Keluar Darah Tapi Perut Tak Sakit

Hai ibu2.. Klu ikutkan tarikh last period kandungan sy dalam 6 minggu.. tengahari tadi ada keluar darah pekat merah hitam tapi tak banyak. Pergi scan, doc kata tak nampak baby..cuma ada kantung saiz 4 minggu. Ada tak ibu2 yg ada pengalaman mcm sy? Allah, risau sangat. Ni mengandung anak ke 3. sebelum ni tak pernah keluar darah mcm ni.. ?

2 Các câu trả lời

i pun sama u...now pregnnt 10weeks.. kantung jer mmbesar.. baby lum nmpk..jntung pun blum ade...dekt scan kantung 9weeks. ade bntuk mcm bulat kcik suspect janin. tp 6weeks. masa 6 weeks ade pndarahan sikit coklat. 2-3 ari..dktr ckp tuh normal..sbb proses pelekatan. mmg camtuh..ni. nnt lg 2 minggu scan lg..hrp2 nmpk baby. ade member i. 15weeks bru nmpk bby ngn jntung. setiap ibu berbeza pngalamn.so rilek jer sis..jgn stress...

Awk cek upt bile? Pekat x double line?Sy punya baru jap mcmni....