jom kongsi

hai ibu2..boleh share pengalaman n tips2 bersalin normal baby besar x..n berapa berat bby masa lahir..sy 37w skrg first baby..last scan 3.4kg, xde pnglaman lagi....?

1 Trả lời

brslin normL tu mcm awk nk berak je sis push tu . same je xd beza cara teran . cume menern tu kne pnjg . xsme mcm neran najis pendek je dh kelua . ahaha . tpi kne pndai ambek nafas . lepastu push pnjg . In Sha Allah d prmudh kn sgale ny .