Cara cepat bukaan bersalin

Salam mommy2 .. bole share tips bukaan bersalin x ? Saya skrg 36w .. sy bru lps jmpe doc .. doc infom klau nak vbac( bersalin normal) baby x bole lebih 3kg sbb risiko kpd sy klau bby besar.. skrg baby 2.8kg klau boleh dgn izin Allah berharap lahir pd 37w supaya bby x besar sgt n bole bslin normal .. ad x mommy2 bsalin 36w or 37 ? Ank first czer jdi nak sgt kali ni berjaya normal mommy doakan ya .. share tips bslin awl ya mommy yang baik ..#ingintahu #bantusharing #pleasehelp

1 Trả lời

36weeks baby tak matang lagi dear. Nnti lahir premature. Kena 37weeks jugak. Doa banyak2 insyaAllah dipermudahkan urusan sis

7mo trước

Tu lh sis .. sy nk masuk 37 w .. hrp bslin 37w .. supaya sy bole bslin normal