Tiada selera makan

Hai ibu2/bakal ibu, saya nak minta cadangan macam mana ye nak naikkan selera makan. Sekarang ni tengok makanan sedap2 pun xde selera. Makan pun cuma untuk alas perut. Saya risaukan kandungan saya😓 Buah buahan saya boleh consume lagi. Cuma makanan berat je rasa nak tengok pun xdaya😂 Terima kasih 🙂 #firstmom #firstbaby #pleasehelp #6weeks

2 Các câu trả lời

sama sy pun. dah 4 bulan pun masih tiada selera makan. tak apa sis, asalkan sis bole makan sesuatu utk lapik perut pun dah kira ok. selain tu byk kan minum air, jus buah, yougurt ke.

2y trước

ok2.. baik sis. terima kasih ye🙂

sama la sis saya pun, kdg rasa lapar lepas dapat makanan boleh masuk 3-5 suap, selalu mkn x habis

2y trước

tu la.. sama juga.. makan sikit dah rasa xnak makan dah. padahal perut lapar😂