perasaan terganggu

Hai ibu2 sume. .pernah tak time preggy nyh mcm2 perasaan timbul. .kadang rasa marah. .kadang rasa happy. .kadang rasa nak menanggis. .mcm saya kerap rasa nak menggis tp xde punce dan sbb pun. .nti bila dah hilang prasaan tu terfikir balik aku nyh td dah nape. .huhuhu. .bila fikir2 balik nak gelakkan diri sendiri pun ada. .

26 Các câu trả lời

Kena istighfar banyak2, Banyak anasir2 y Akan ganggu ibu preggy sbb emosi Kita dalam keadaan tidak stabil.