Due date 16/7

Hai ibu² siapa kt sini due date dia bulan 7??? Korang dh bli brng baby blum??? Agak² kandungan brp bulan ye bru seronok bli barang baby???#ingintahu #BakalIbu

38 Các câu trả lời

saya beli ikut bajet, survey dlm shopee. kalau ke mall penat nak shopping bila dah sarat😆😆😆

Sy due 8/7 ..barang dah beli tp tak complete lagi hihi🤭 tak larat dah nak jalan2 skg 🥲

Sy bulan 7.. X sabar rasenya.. Brg² semua dh beli masa kandungan 7bulan 😍😍😍😍.

due date 29/7 .. dah beli skit2 .. jgn beli trlalu awal n trlalu lmbat .. huhu

2y trước

btul...klau terlalu lbat nnti penat plak...tmbh² lgi time sarat sgt🤭

doa kan sya smoga d permudahkan bersalin....38 weeks 6 hari...date 16 /06/2022

Saya due 30/7 tapi tk rasa cm due 30/7 sbb dah rasa sakit2.. Baby krg gerak

Sy due 25/7..brg baby dan mak baby dh settle.. alhamdulillah Ank yg ke6..

cesarean on the 19th July. my husband's birthday pun on the 19th July.

better beli masa kandungan 6 bulan. tak letih nak shopping.

2y trước

betul.. 7 bulan perut saya dh mula membesar. Lps tu kami pula suka beli di kedai fizikal. Jadi selesa beli waktu perut tak membesar, kaki pun kuat nak jalan keluar masuk kedai. Tapi dah ada kat baby mall, tiba2 hilang penat 😅

sy due date 10/7 , tp baby xkeluar2 lg , 15 kena serah diri 😔😓