Serah diri 38w sebab air ketuban banyak.

Hai ibu² semua.. Ada tak sama kes dgn saya yang kena serah diri di kandungan 38w? Punca sebab air ketuban banyak(AFI 25) Btw saya GDM DC. Boleh tak ya bersalin Normal? Saya kena serah diri 2/9/2022 jumaat nanti di HSI Johor. Due 16/9/22 Huhu. Bedebar juga rasa. Sbb sblum ni anak 1st czer. Harap anak 2nd ni boleh berjaya vbac sbb takda masalah lain kecuali air ketuban banyak. Doakan ya semoga dipermudah semuanya. Semoga ibu² yg tenga tunggu hari pun dipermudah urusan bersalin nanti. #bantusharing #ingintahu #secondbaby #VBAC

4 Các câu trả lời

hai...saya pun kena serah diri 3/9 ni kt hsi jgk... sepatutnya due pun 16/9 juga..tapi dah kena serah diri awal..punca air ketuban banyak juga😢dan sy first mom..sebab ada gdm on dc...semoga allah permudahkan urusan kita ye..ikt kata doc pakar msa tu..boleh normal..cuma dia cepatkan bsalin..takut bby songsang..sbb air ktuban banyak..moga baik2 untuk kita dan bby..in shaa Allah boleh..

2y trước

25 bcaan air ketuban saya..

moga Allah permudahkan urusan sis semuaa . sy pun bakal bsalin dekat hsi . insyaAllah . nti share procedure kt sana tauu

oh..saya baru tau kalau air ketuban byk pun kene bersalin awal yer? saya ingat air ketuban kurangjaa yg bahaya.

Saya pun, air ketuban banyak, poly.. kena serah diri 38 minggu..