sedih dan tak kuat

Hai ibu2 semua saya perkenalkan diri dlu nama saya Ainna sekarang saya tgh mengandung anak pertama?❤️sekarang dah 18 weeks 2days.....saya nk luah kt ibu2 semua sekarang nih saya duduk di umh bakal mak mertua saya....and saya belum kahwin lagi dengan pakwe saya....tapi saya sedih and xkuat sbb saya berjauhan dengan pakwe saya and keluarga saya.....saya disuruh oleh ibu saya duk umh mak mertua saya xtau Sebb ape ibu saya suruh duk sini hmmmm......saya start duk sini saya rase xkuat and sedih hmmmm org xfhm perasaan saya bile duk umh mertua hmmmmm?......saya sunyi start duk sini saya asyik menangis sbb saya xkuat and sedih sbb saya xpernah berjauhan dengan keluar?1 kemungkinan sbb ibu saya xsuke saya Kuar dengan pakwe saya sbb perut makin membesar malu tkt org kata ape ibu saya kata jgn buat malu ibu kt situ saya fhm?and mmg sekarang saya xkuar xjumpe dengan pakwe saya?saya nk balik umh ibu saya hmmm?biarla xdapat jumpe pakwe janji keluarga tuh dekat dengan saya?nih dua2 berjauhan saya jadi xkuat and selalu nanggis ? pendapat ibu yg mne lebih elok?duk umh mak mertua atau duk umh ibu

1 Trả lời

Mak pakwe awk tu okay ke masa jaga awk skrg ni ? Dia tak susahkan awk ape2 ? Yelah sbb kita orang luar kan, still kita rasa tak best duduk rumah orang. Try la pujuk ibu awk untuk duduk dgn dia. Cakap je taknak jauh semua. Kesian awk terpaksa duduk rumah orang lain. And tak boleh ke mana2. Takut lama2 awk depress.

4y trước

Sama2 ♥️